ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υποψήφιος για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Κοντά στην ύψιστη διάκριση

Υποψήφιος για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Υποψήφιος για την κλάση του 2024 στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης!

Το όνομα του «δράκου» του ελληνικού μπάσκετ μπήκε για πρώτη φορά ανάμεσα στις υποψηφιότητες, καθώς βρίσκεται στους International Nominees μαζί με: τον Ντέιβιντ Μπλατ, τον (εκλιπόντα) Μίρζα Ντελίμπασιτς, τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τον Άντριου Γκέιζ, τον εκλιπόντα «σοφό» Ντούσαν Ίβκοβιτς, τον Αντρέι Κιριλένκο, τον Έτορε Μεσίνα, τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τον Αντρές Νοτσιόνι, τον Φαμπρίτσιο Ομπέρτο, τον Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ και τον επίσης εκλιπόντα Ράνκο Ζεράβιτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στην Ιντιανάπολις, στην διάρκεια του NBA All-Star Weekend, ενώ η κλάση του 2024 θα ανακοινωθεί το Σάββατο 6 Απριλίου στο Final Four του NCAA. Στο Hall of Fame θυμίζουμε βρίσκεται ήδη ο επίσης σπουδαίος, Νίκος Γκάλης, ανάμεσα σε περισσότερα από 400 ονόματα αθλητών του μπάσκετ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.