Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Απαλλάσσεται για την κατηγορία του βιασμού 17χρονης ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο της δικογραφίας ότι ο Σεμέδο άσκησε βία στην ανήλικη

Υπόθεση Ρούμπεν Σεμέδο: Απαλλάσσεται για την κατηγορία του βιασμού 17χρονης ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο απαλλάσσεται για την κατηγορία βιασμού ανήλικης, μετά από την καταγγελία 17χρονης τον Αύγουστο του 2021, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Σεμέδο αλλά και έναν 40χρονο μάνατζερ, στο σπίτι του 27χρονου ποδοσφαιριστή, στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές εκτίμησαν το αποδεικτικό υλικό, τις μαρτυρίες και τις απολογίες των κατηγορουμένων και έκριναν ότι οι δύο ανήλικες δεν αποκάλυψαν στους κατηγορούμενους την ηλικία τους και ότι η 17χρονη είχε σεξουαλική επαφή με την θέλησή της.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

Μάλιστα, η φίλη της που βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο κατέθεσε ότι «έλεγε ότι φώναζε δυνατά αλλά εμείς δεν ακούσαμε τίποτα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν προκύπτει από κανένα στοιχείο της δικογραφίας ότι ο Σεμέδο άσκησε βία στην ανήλικη, ενώ οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, βγήκαν καθαρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, ο φίλος της ανήλικης, σύμφωνα με την δικογραφία, είχε στείλει μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Σεμέδο, με το οποίο του ζητούσε χρήματα: «Είχες σεξουαλική επαφή με την δεκαεξάχρονη αδερφή μου καλή τύχη στην φυλακή ή δώσε μου 15.000€ και δεν θα πω τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.