ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζεράρ Πικέ: Γιατί η Μπαρτσελόνα του χρωστάει 52 εκατομμύρια ευρώ

Ο έμπειρος αμυντικός, θέλει να πληρωθεί τουλάχιστον το 70% των αποδοχών

Ζεράρ Πικέ: Γιατί η Μπαρτσελόνα του χρωστάει 52 εκατομμύρια ευρώ

Το φετινό καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν για να τον Ζεράρ Πικέ δεν είναι, μάλλον το τυχερό του, εκτός από την αποκάλυψη του σκανδάλου της εξωσυζυγικής σχέσης του, που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιο με την κολομβιανή σταρ τραγουδίστρια, Σακίρα, στη λίστα με τις ατυχίες του έρχεται να προστεθεί ακόμα μια αποκάλυψη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Μπαρτσελόνα του χρωστάει συνολικά 52 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό προκύπτει από τις  μειώσεις και αναβολές που εφαρμόστηκαν στην μισθοδοσία του κεντρικού αμυντικού την εποχή του κοροναϊού. Πάντως όλα δείχνουν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας κατά την διάρκεια της σεζόν 2022/2023.

Ο Πικέ βοήθησε τον σύλλογο όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά όλα αυτά δεν ήταν… δωρεάν. Ο έμπειρος αμυντικός, θέλει να πληρωθεί τουλάχιστον το 70% των αποδοχών, που δεν έχει εισπράξει. Βέβαια, μία νέα συμφωνία θα επέτρεπε στην Μπάρτσελόνα να… ανακουφισθεί εκ νέου, αλλά είναι πάνω από όλα το ποσό που προκαλεί, ειδικά σε σχέση με την κατάσταση του παίκτη.

Η οικονομική κρίση λόγω κορωνοϊού «χτύπησε» και την Μπαρτσελόνα

Η οικονομική κρίση που προκάλεσε την τελευταία τριετία η πανδημία του κορωναϊού, αλλά και γενικότερα η οικονομική δυσπραγία της Μπαρτσελόνα, οδήγησαν τον Ζεράρ Πικέ στην απόφαση να δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του.

Η Μπαρτσελόνα και η «La Liga», έχουν διαφορετική… ανάγνωση των λογαριασμών του συλλόγου. Η διοίκηση του συλλόγου ισχυρίζεται ότι έχει 667 εκατ. ευρώ κεφαλαιακό κέρδος, ενώ η La Liga… βλέπει «μόνο» 517 εκατ. ευρώ. Στην Καταλονία, ισχυρίζονται πως πρόκειται για απλό θέμα ερμηνείας και ότι η διαφορά θα διευθετηθεί σύντομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία από τις λύσεις, όπως αποκάλυψε το καταλανικό μέσο, ήταν και η μείωση αποδιοχών που επιβλήθηκε στον Ζεράρ Πικέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.