ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάει για τερματισμό ο Ιορδάνης Σερδερίδης στη Μεγάλη Βρετανία! (φωτό)

Πάει για τερματισμό ο Ιορδάνης Σερδερίδης στη Μεγάλη Βρετανία! (φωτό)

Στο δύσκολο αγώνα που γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία ο Ιορδάνης Σερδερίδης συνεχίζει την προσπάθειά του και όπως φαίνεται τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Ο αγώνας αυτός είναι ο ο προτελευταίος της χρονιάς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Ο Καβαλιώτης οδηγός που τρέχει στο WRC Trophy ξεπέρασε τις δυσκολίες του αγώνα. Το σκέλος του Σαββάτου χαρακτηρίστηκε από ομίχλη, με το τοπίο στις ειδικές να μην αλλάζει και τη λάσπη να δυσκολεύει το έργο των πληρωμάτων.

Ύστερα από την άτυχη στιγμή που είχε ο κύριος αντίπαλός του, ο Ιορδάνης Σερδερίδης κινήθηκε με σκοπό να αποφύγει τα λάθη. Οι 9 ειδικές διαδρομές της δεύτερης ημέρας προϋπέθεταν κατάλληλη στρατηγική, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οδηγού: «Η κατάσταση των δρόμων το Σάββατο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Το Citroen DS3 WRC γλιστρούσε σε αρκετά σημεία, καθώς μας έλειπε η πρόσφυση.

Ο Έλληνας οδηγός του Citroen DS3 WRC είπε αργά χθες βράδυ μετά τον τερματισμό.

«Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από την οδήγησή μας στα δάση της Βρετανίας, καθώς βελτιώσαμε την τεχνική μας στο δεύτερο πέρασμα από αυτές. Από τη στιγμή που ο Άραβας αντίπαλός μας εγκατέλειψε την προσπάθειά του, δεν χρειάστηκε να πιέσουμε και οδηγήσαμε μια ταχύτητα κάτω, ώστε να μην υποπέσουμε σε κάποιο λάθος.»

Το μενού περιελάμβανε και δύο ειδικές διαδρομές που διεξήχθησαν νύχτα, γεγονός που ανέβασε το βαθμό δυσκολίας του αγώνα. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης δυσκολεύτηκε αρκετά γιατί δεν είχε εμπειρία σε αγωνιστική οδήγηση τη νύκτα. Από την άλλη πλευρά τον δυσκόλεψε αρκετά η ομίχλη. Ο Καβαλιώτης οδηγός είπε χαρακτηριστικά μόλις τελείωσαν οι δύο βραδινές ειδικές διαδρομές: «Δεν μπορούσαμε να δούμε σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα στο Κυριακάτικο σκέλος , για να ολοκληρωθεί το Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας, απομένουν μόλις 40 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης είπε ότι θα κινηθούν προσεκτικά με στόχο να τερματίσουν: «Θα ακολουθήσουμε παρόμοιο ρυθμό με αυτό του Σαββάτου και ελπίζουμε να χαμογελάσουμε στο τέλος της ημέρας . Σκοπός μας είναι να τερματίσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.