
Αντί να κάνουν τις γιορτινές ημέρες δώρα ο ένας στον άλλον, οι εργαζόμενοι της Ford έκαναν κάτι πιο σωστό. Αποφάσισαν να χαρίσουν αμέσως μετά το πέρας των επικείμενων γιορτών από ένα δώρο Ανάστασης σε παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Οι εργαζόμενοι στην ελληνική εταιρία Ford αναφέρουν στο μήνυμά τους:
“Είναι γνωστό πως η εμπειρία μίας ευχής που εκπληρώνεται δρα θετικά στη ζωή των παιδιών μεταμορφώνοντάς τα τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Συγχρόνως, πέρα από μία εκδήλωση ανθρωπιάς και αγάπης προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη, η πραγματοποίηση της ευχής τους γεννά μοναδικά συναισθήματα και σε όλους όσους συμμετέχουν ενεργά και συμβάλλουν στην εκπλήρωσή της”.
Έτσι λένε με το δικό τους τρόπο το Καλό Πάσχα και δείχνουν την ευαισθησία τους. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.