Volkswagen: Καμία σκέψη για Ελλάδα – Σε Βουλγαρία, Σερβία ή Τουρκία το νέο εργοστάσιο

Volkswagen: Καμία σκέψη για Ελλάδα – Σε Βουλγαρία, Σερβία ή Τουρκία το νέο εργοστάσιο

Ο όμιλος Volkswagen έχει ξεκινήσει συζητήσει για να φτιάξει ένα νέο εργοστάσιο στην Ευρώπη. Οι συζητήσεις ανακοινώθηκαν επίσημα από την ίδια την αυτοκινητοβιομηχανία και όπως αναφέρει τυγχάνουν της έγκρισης των επιτροπών εποπτείας και διαχείρισης.

Η VW αναζητά την καλύτερη δυνατή τοποθεσία για την επένδυσή της, η οποία είναι απαραίτητη λόγω της συνολικής αναδιάρθρωσης της γραμμής παραγωγής του γκρουπ, στο πλαίσιο της οποίας κάποια εργοστάσια μετασχηματίστηκαν σε μονάδες παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Οι περιοχές στις οποίες προσανατολίζεται η εταιρεία για να χτίσει το καινούργιο της εργοστάσιο βρίσκονται στην ανατολική Ευρώπη, με χώρες όπως η Βουλγαρία, η Σερβία και η Τουρκία να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον και να βρίσκονται σε συνομιλίες για να προσελκύσουν την επένδυση αυτή και να επωφεληθούν οι τοπικές και όχι μόνον οικονομίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το νέο εργοστάσιο αναμένεται να φιλοξενήσει τη γραμμή παραγωγής των Skoda Karoq και SEAT Ateca, με δεδομένο ότι και τα εργοστάσια της Τσεχίας αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς την αυξημένη ζήτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.