Η Ελληνίδα «Supercar Blondie» κάνει «γέφυρα» σε αυτοκίνητο με κλίση! (φωτο)

Η Ελληνίδα «Supercar Blondie» κάνει «γέφυρα» σε αυτοκίνητο με κλίση! (φωτο)

Aναμφισβήτητα, είναι η Ελληνίδα “Supercar Blondie” έχοντας οδηγήσει περισσότερα από 600 μοντέλα αυτοκινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό και ας μην ζει στο Ντουμπάι!

Στο προφίλ της στο Instagram μπορεί κανείς να θαυμάσει από πανάκριβα αυτοκίνητα, στιγμές από την περίοδο που βρισκόταν στις μεταδόσεις της Formula 1 στον Alpha και την βλέπαμε στο γυαλί, προσωπικές στιγμές, προσιτά επιβατικά και φυσικά κυρίως εκείνην, που αρκετές φορές τα ακροβατικά της συνδυάζονται με τα αυτοκίνητα που οδηγεί.

Όπως για παράδειγμα, αυτή η φωτογραφία https://instagram.com/p/Be5Y8LFlL–D/ που μπορεί να θυμίζει λίγο… «εξορκιστή» όμως αξίζει κάθε like!

https://www.instagram.com/p/Be5Y8LFlL-D

Ο λόγος της ακροβατικής αυτής επίδειξης, είναι επειδή η φωτογραφία αυτή συμμετέχει από ότι μάθαμε σε έναν διαγωνισμό φωτογραφίας της Ford, οπότε λέω να τη βοηθήσουμε να τον κερδίσει. Ένα απλό like στη φωτό αρκεί!

ΠΗΓΗ: menshouse.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.