Σε δημοπρασία μια Ferrari του Μ. Σουμάχερ και η χρυσή Rolls Royce της Ζ.Ζ. Γκαμπόρ

Σε δημοπρασία μια Ferrari του Μ. Σουμάχερ και η χρυσή Rolls Royce της Ζ.Ζ. Γκαμπόρ

Στις 7 Φεβρουαρίου στο σαλόνι Retromobile στο Παρίσι θα βγουν στο σφυρί πολλά αυτοκίνητα, ανάμεσα τους και μια Ferrari του Μίκαελ Σουμάχερ.

Μια Μερσεντές του 1929, μια Φεράρι του Μίκαελ Σουμάχερ ή ακόμα και η χρυσή Ρολς Ρόις της Αμερικανίδας ηθοποιού Ζα Ζα Γκαμπόρ βρίσκονται μεταξύ των αυτοκινήτων που θα δημοπρατηθούν.

Μεταξύ των 167 ιδιαίτερων οχημάτων που φιγουράρουν στον κατάλογο της μεγαλύτερης αγοράς συλλεκτικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη βρίσκονται, επίσης, η πρώτη και η τελευταία Φορντ του Γάλλου τραγουδιστή Τζόνι Χαλιντέι.

Με την τιμή της να υπολογίζεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, η θρυλική Mercedes 710 SS του 1929 αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στο Retromobile 2020, καθώς θεωρείται ένα από τα πλέον πολυτελή μοντέλα της εταιρείας.

Επιπλέον, δημοπρατείται η Ferrari 599 GTB του 2006 του Γερμανού οδηγού της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ με την αξία της να υπολογίζεται μεταξύ 140.000 και 180.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον των συλλεκτών αναμένεται να προσελκύσει επίσης η 24 καρατίων Rolls Royce Silver Cloud II 1961 της Ζα Ζα Γκαμπόρ, η τιμή της οποίας εκτιμάται μεταξύ 80.000 και 140.000 ευρώ.

Από την άλλη, η Ford Mustang 390 GT Coupe, το πρώτο αυτοκίνητο αυτής της μάρκας που ο Γάλλος τραγουδιστής Τζόνι Χαλιντέι απέκτησε το 1967, υπολογίζεται ότι πωληθεί μεταξύ 150.000 και 300.000 ευρώ, ενώ η αξία της Ford GT, που αγόρασε το 2007 ο Χαλιντέι, εκτιμάται στα 380.000 ευρώ.

Άλλα εκθέματα της Retromobile: το εντυπωσιακό γιοτ του Ντόντι αλ Φάγιεντ, το “Cujo Baglietto”, η τιμή του οποίου εκτιμάται μεταξύ 300.000 και 600.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η «Ρολς Ρόις» της θάλασσας, η ταχύτητα της οποίας μπορεί να φθάσει τα 80 χλμ/ώρα, φιλοξένησε την Νταϊάνα στο τελευταίο καλοκαίρι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.