ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Formula 1: To RTL δεν θα στείλει αποστολή στο Βιετνάμ λόγω κορωνοϊού

Formula 1: To RTL δεν θα στείλει αποστολή στο Βιετνάμ λόγω κορωνοϊού

Από τη Γερμανία, χωρίς να έχει συνεργείο και απεσταλμένους, θα μεταδώσει το RTL το Γκραν Πρι του Βιετνάμ της Formula 1 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στους δρόμους του Ανόι στις 5 Απριλίου 2020.

Ο λόγος είναι η έξαρση του κορωνοϊού στην Κίνα, με το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο να τονίζει σε ανακοίνωση του πως δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία των ανθρώπων του.

Ως γνωστόν, έχει αναβληθεί επ’ αόριστον το Γκραν Πρι της Κίνας, που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 Απριλίου.

Στο μεταξύ, στο Ανόι μια κοινότητα 10.000 ανθρώπων είχε μπει σε καραντίνα εξαιτίας φόβου μετάδοσης της επιδημίας.

Για την ώρα πάντως δεν τίθεται θέμα αναβολής του συγκεκριμένου Γκραν Πρι, όπως τόνισε και ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

«Απλά ακολουθούμε ό,τι μας λένε», σχολίασε, ενώ όσον αφορά στην τύχη του ακυρωθέντος Γκραν Πρι της Σανγκάης δεν φάνηκε πολύ σίγουρος σχετικά με το τι τελικά θα γίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το καλεντάρι είναι πολύ σκληρό φέτος και αν ήταν να πάμε σερί Βραζιλία – Κίνα – Άμπου Ντάμπι, είναι μεγάλο ερώτημα σε εκείνο το σημείο της σεζόν για όλο το προσωπικό και πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.