
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, ανακοίνωσε πως θα κλείσει «άμεσα» την «πλειονότητα» των εργοστασίων της στην Ευρώπη για «δύο έως τρεις εβδομάδες», λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της Χέρμπερτ Ντις. Αν και ο ίδιος δεν έδωσε λεπτομέρειες για το χρονοδιάγραμμα της αναστολής λειτουργίας των εργοστασίων, τα συνδικάτα είπαν από την πλευρά τους ότι η παραγωγή θα ανασταλεί από την Παρασκευή.
Σταματά η Renault στην Ισπανία λόγω κορωνοϊού
Την ίδια ώρα, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault ανακοίνωσε ότι παύει τις δραστηριότητες στην Ισπανία αφού η χώρα κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού.
«Ο όμιλος Renault αποφάσισε να σταματήσει τη βιομηχανική του δραστηριότητα στην Ισπανία όσο διαρκεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης», ανέφερε η Renault σε ανακοίνωση. «Η απόφαση γνωστοποιήθηκε χθες στα συνδικάτα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.