ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το άγνωστο προϊόν που κατασκευάζει η Volkswagen – Και δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα (φωτο)

Το άγνωστο προϊόν που κατασκευάζει η Volkswagen – Και δεν έχει σχέση με αυτοκίνητα (φωτο)

H Volkswagen είναι γνωστή ως γερμανικός κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έτσι την ξέρουν οι περισσότεροι και έτσι κι αλλιώς, με αυτόν τρόπο είναι άμεσα συνυφασμένο το όνομά της από το 1937 και μετά. Ωστόσο, τα αυτοκίνητα δεν είναι το μοναδικό προϊόν που παράγει η εταιρεία. Και ίσως το άλλο προϊόν της, που δεν έχει καμία σχέση με αυτοκίνητα, πουλάει καλύτερα…

Τα τελευταία 45 (!) χρόνια, το εργοστάσιο της εταιρείας που βρίσκεται στην πόλη Wolfsburg της Γερμανίας, εκτός από αυτοκίνητα κατασκευάζει και τα «Currywurst», χοιρινά λουκάνικα που είναι πολύ δημοφιλή, ειδικά στους υπαλλήλους της εταιρίας, τους κατοίκους της πόλης και φιλάθλους την τοπικής ομάδας.

Η εταιρεία παράγει γλυκά και πικάντικα λουκάνικα με μεγαλύτερη έμφαση στο δεύτερο. Χρησιμοποιεί δική της συνταγή, που εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1973 και από τότε αλλάζει και σιγά σιγά τελειοποιείται. Κάθε μέρα 30 άτομα συμμετέχουν στην παραγωγή περίπου 30.000 λουκάνικων, τα οποία έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται ανάρπαστα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2008 η εταιρεία πούλησε περίπου 3,5 εκατ. λουκάνικα και το 2015 έφτασε να πουλήσει 7,2 εκατ., περισσότερα από τα αυτοκίνητα που πούλησε εκείνη την χρονιά. Πλέον κάποιος μπορεί να βρει σε διάφορα καταστήματα στην Γερμανία καθώς και σε ακόμα 11 χώρες, ενώ είθισται οι υπάλληλοι της να τα προσφέρουν στους πελάτες της Volkswagen.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.