H Nissan στη «μάχη» για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19

H Nissan στη «μάχη» για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19

H Nissan North America στο Nashville μπήκε δυναμικά στη μάχη για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19.

Ξεκίνησε στις Η.Π.Α την κατασκευή μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D) εκτύπωση μάσκες προστασίας προσώπου.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι χρησιμοποιεί τη διαθέσιμη τεχνογνωσίας της για την εκτύπωση του εξοπλισμού, που θα δωρίσει στα τοπικά κέντρα υγειονομικής περίθαλψης και στο προσωπικό τους που εργάζεται στην πρώτη γραμμή.

Η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο εργοστάσιο Smyrna, καθώς και στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κινητήρων του Decherd.

Η Nissan έχει αναστείλει την παραγωγή οχημάτων και μέχρι χθες (3 Απριλίου) κατασκεύασε 3.000 μάσκες.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Φιλανθρωπικών Δραστηριοτήτων της Nissan North America, Parul Bajaj, δήλωσε : “Η Nissan είναι υπερήφανη που βρίσκεται στο Tennessee, αξιοποιώντας το πνεύμα καινοτομίας μας για να βοηθήσουμε τους τοπικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, που χρειάζονται άμεσα επιπλέον προστατευτικό εξοπλισμό. Χαιρόμαστε που οι 3D εκτυπωτές μας προσφέρουν τέτοιο βαθμό κατασκευαστικής ευελιξίας, που μας επιτρέπει να βοηθήσουμε στην προστασία των ατόμων που εργάζονται στην ιατρική κοινότητα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.