ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρομακτικό ατύχημα: Άνδρας εκτινάχθηκε από SUV του και… έπεσε πάνω του! (βίντεο)

Τρομακτικό ατύχημα: Άνδρας εκτινάχθηκε από SUV του και… έπεσε πάνω του! (βίντεο)

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη Νότια Καρολίνα, ένας άνδρας κατάφερε να βγει από το SUV του την ώρα που αυτό τράκαρε, όμως στη συνέχεια, αυτό έπεσε πάνω του.

Αυτό έγινε στα τέλη Απριλίου ο πρωταγωνιστής μαζί με έναν άλλον άνδρα ήταν μέσα σε ένα SUV, το οποίο βγήκε εκτός πορείας.

Την ώρα λοιπόν που το βαρύ όχημα άρχισε να φέρνει τούμπες στους κήπους των σπιτιών της γειτονιάς, αυτός πετάχτηκε έξω από το ανοιχτό παράθυρο.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σχεδόν τον ακολουθούσε και ουσιαστικά σταμάτησε πάνω του, γλιτώνοντας για εκατοστά το να βρεθεί κάτω από ένα Ι.Χ που ζυγίζει εκατοντάδες κιλά.

Ευτυχώς όμως η τύχη ήταν με το μέρος του, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ήρθε τώρα στην δημοσιότητα.

Τραυματίστηκε, αλλά δεν σκοτώθηκε. Κάτι που δεδομένων των συνθηκών είναι κάτι σαν θαύμα.

Δείτε το βίντεο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.