ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

Η SEAT επεκτείνει κατά 3 μήνες την εργοστασιακή της εγγύηση

Κατά τρεις μήνες, αποφάσισε η SEAT , να επεκτείνει την εγγύηση για τα οχήματά της. Όσα έληγαν τους μήνες Μάρτιο έως Μάιο 2020, θα έχουν ακόμη τρείς μήνες εγγύηση.

​Η επέκταση αυτή είναι δωρεάν για τον πελάτη και ισχύει τόσο για τη βασική συμβατική εγγύηση για νέα οχήματα, όσο και για την επέκταση εγγύησης SEAT, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους πελάτες τους υψηλότερους δυνατούς όρους ασφάλεια και να διευκολύνει την κινητικότητά τους.

Αυτό το μέτρο είναι μια προσφορά της SEAT σε πλήρως εθελοντική βάση για τους πελάτες της, χωρίς να υποδηλώνει αναγνώριση νομικής υποχρέωσης ή άλλης σχετικής υποχρέωσης στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η SEAT εργάζεται σκληρά σε όλες τις αγορές της με τα Επίσημα Δίκτυα Αντιπροσώπων και Εξουσιοδοτημένων Service προκειμένου να προσαρμόσει τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες της, διασφαλίζοντας έτσι όχι μόνο την ασφάλεια των πελατών της, αλλά και καθιερώνοντας
την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.