Ducati 750SS: H απίστευτη «διαστημική» μετατροπή της (φωτό)

Ducati 750SS: H απίστευτη «διαστημική» μετατροπή της (φωτό)

Η γαλλική Cevennes Retro Motors αναλαμβάνει τις μετατροπές της να απαιτούν τέχνη και ικανότητες.

Στην τελευταία της δουλειά, η CRM έβαλε στο στόχαστρο την 750 κυβικών Ducati 750SS, από την οποία κράτησε φυσικά μόνο τον ιταλικό L-Twin.

Η έμφαση δόθηκε στον σκελετό, η μοναδική κατασκευή του οποίου σχεδιάστηκε με τρόπο που να μπορεί να υποστηρίξει το περίτεχνο bodywork από κράμα αλουμινίου.

Ως έμπνευση λειτούργησε το Διάστημα, καθώς οι απαστράπτουσες φουτουριστικές πινελιές είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτες.

Η CRM άντλησε κάποια εξαρτήματα από τη μεγάλη οικογένεια της Ducati, όπως οι ρόδες, που προέρχονται από το superbike 1098, και πράγματα δανεισμένα από τη Monster S4R.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.