ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΚΤΕΟ: Zητούν παράταση στα ληγμένα Δελτία οχημάτων

ΚΤΕΟ: Zητούν παράταση στα ληγμένα Δελτία οχημάτων

Παράταση για τα ληγμένα δελτία οχημάτων στην Αττική ζητά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, λόγω κακοκαιρίας.

Πολλοί ιδιοκτήτες είχαν προγραμματίσει να περάσουν τα οχήματά τους από ΚΤΕΟ αλλά δυστυχώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν τους επέτρεψαν την μετάβασή τους σε κάποιο Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ ζητά ολιγοήμερη παράταση στα δελτία οχημάτων που έχουν λήξει ώστε να μην επιβαρυνθούν με πρόστιμα καθώς δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον προγραμματισμένο έλεγχο των οχημάτων τους λόγω ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα σε σχετική ενημέρωση επισημαίνεται ότι:

«Σε συνέχεια της πρόσφατης έντονης κακοκαιρίας, που έπληξε το σύνολο της Αττικής, δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της περιφέρειας με αποτέλεσμα την αδυναμία λειτουργίας του συνόλου σχεδόν των εγκαταστάσεων ΚΤΕΟ στην περιφέρεια και τον εγκλωβισμό πολιτών και οχημάτων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με αναφορές μελών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, σε αρκετές περιοχές (κυρίως στα βόρεια προάστια) έως και τις 19 Φεβρουαρίου ήταν αδύνατος ο απεγκλωβισμός οχημάτων και κατά συνέπεια και οι μετακινήσεις των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Σύνδεσμος καλεί την περιφέρεια Αττικής να εξετάσει άμεσα το ενδεχόμενο έκδοσης ολιγοήμερης παράτασης για τα δελτία ΚΤΕΟ οχημάτων που οι προθεσμίες τους έληγαν ή λήγουν μεταξύ 16/2 και 20/2/2021, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες οχημάτων σε πλαίσιο ίσης μεταχείρισης και να αποφευχθούν τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις από πρόστιμα που αφορούν στην καθυστερημένη προσκόμιση οχημάτων λόγω ανωτέρας βίας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.