Με πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας οι νέες εκδόσεις της Peugeot με τη στρατηγική “Smart Diversity”

Με πλουσιότερο εξοπλισμό ασφαλείας οι νέες εκδόσεις της Peugeot με τη στρατηγική “Smart Diversity”

Με τη νέα στρατηγική του Ομίλου Συγγελίδη η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot σχεδίασε μια μοναδική στρατηγική που ακούει στο όνομα “Smart Diversity” και αφορά στην ριζική ανανέωση και αναβάθμιση του εξοπλισμού των best-seller μοντέλων της, προσφέροντας πλήθος επιλογών και σημαντικά προνόμια στους πελάτες της.

Τα μοντέλα Peugeot 208, SUV 2008 και SUV 3008 διατίθενται σήμερα σε όλο το δίκτυο Επίσημων Διανομέων σε νέες εκδόσεις “Smart Diversity” με μοναδικά οφέλη όπως:

  • Πλουσιότερος εξοπλισμός ασφαλείας
  • Πλουσιότερος εξοπλισμός άνεσης
  • 4 επιλογές κινητήριων συνόλων (βενζίνης, πετρελαίου, υβριδικές, full electric) με αυξημένη οικονομία και μειωμένα επίπεδα εκπομπών ρύπων

Η Peugeot αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους καθαρότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνοντας εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ρύπων ανά όχημα. Τα τεχνολογικά επίπεδα της Peugeot εξασφαλίζουν ότι δεν μετακυλύετε το κόστος έρευνας και ανάπτυξης που σχετίζεται με την εναρμόνιση της μάρκας με τις προδιαγραφές ρύπων της ΕΕ στον τελικό καταναλωτή – κάτι που δίνει σημαντικό προβάδισμα της μάρκας έναντι του ανταγωνισμού.

Η εμπορική πορεία της Peugeot επιβεβαιώνει την ορθότητα της στρατηγικής που έχει ακολουθήσει η μάρκα, δημιουργώντας αφενός την σωστή γκάμα μοντέλων, εκδόσεων, κινητήριων συνόλων και αφετέρου προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά όπως ο ξεχωριστός σχεδιασμός, η τεχνολογική πρωτοπορία, η δυναμική οδήγηση αλλά και η 5ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.