Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1

Στις 18.00 (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει από την πίστα του Sakhir στο Μπαχρέιν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της F1.

​Πρώτος θα ξεκινήσει ο Verstappen που πήρε την pole position αφήνοντας πίσω του τον παγκόσμιο πρωταθλητή L.Hamilton. O Ολλανδός ήταν ο μόνος που έκανε ταχύτερο πέρασμα και στα τρία sectors πέφτοντας κάτω από το 1:29 (1:28.997).

Από τις δοκιμές φαινόταν ό,τι η Red Bull φέτος θα είναι o ισχυρός αντίπαλος στη Mercedes και θα γινόταν ακόμη πιο ενδιαφέρον το ΠΠ στη F1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίσω από τους Verstappen και Hamilton θα εκκινήσουν οι Bottas και Laeclerc, σε μια πολύ καλή εμφάνιση για τη Ferrari. Ο Gasly έφερε την AlphaTauri στην πέμπτη θέση και δίπλα του θα βρεθεί ο Ricciardo. Πίσω τους θα στηθεί η έτερη McLaren του Norris ο οποίος δίπλα του θα έχει τον Sainz (8η θέση). Στην 9η θέση θα βρίσκεται ο Alonso με Alpine και τη δεκάδα θα συμπληρώσει ο Stroll με Aston Martin.Απογοητευτικός ήταν ο Sebastian Vettel στην πρώτη του συμμετοχή με την Aston Martin.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.