ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έκθεση Σαγκάης: Ιδιοκτήτρια Tesla σε κατάσταση αμόκ… σπέρνει τον πανικό (βίντεο)

Έκθεση Σαγκάης: Ιδιοκτήτρια Tesla σε κατάσταση αμόκ… σπέρνει τον πανικό (βίντεο)

Άνευ προηγουμένου είναι οι σκηνές που σημειώθηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης, καθώς μια γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε πάνω σε αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την εξαγριωμένη γυναίκα να πατά πάνω στην οροφή ενός κόκκινου Model 3, ουρλιάζοντας και χτυπώντας με ομπρέλες τους άνδρες του προσωπικού ασφαλείας.

Αποσβολωμένοι οι παρευρισκόμενοι αδυνατούν να πιστέψουν ό,τι συμβαίνει και απαθανατίζουν το αλλόκοτο συμβάν μέσω των smartphones τους.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, πρόκειται για μια ιδιοκτήτρια Tesla, η οποία διαδήλωνε για μια δυσλειτουργία στο σύστημα πέδησης που σχετιζόταν με το αυτοκίνητό της.

https://twitter.com/globaltimesnews/status/1384021874439462918

«Τα φρένα του Tesla έχασαν τον έλεγχο», φαίνεται να επαναλαμβάνει σε μανιασμένη κατάσταση η νεαρή γυναίκα, προτού απομακρυνθεί από το προσωπικό ασφαλείας της μάρκας.

Σύμφωνα με την εταιρεία του Elon Musk, η γυναίκα είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις διαδηλώσεις στις οποίες καταφεύγει εναντίον της Tesla.

Από τη μεριά της γυναίκα ισχυρίζεται πως τα φρένα τoυ Model 3 της ήταν δυσλειτουργικά, γεγονός που προκάλεσε ένα σοβαρό ατύχημα, με 4 μέλη της οικογενείας της να τραυματίζονται σοβαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν διερευνήθηκε ενδελεχώς από την Tesla. Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι άνθρωποι της εταιρείας καταδεικνύουν πως το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει ταχύτητα 120 km/h και το σύστημα πέδησης λειτούργησε κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.