Σοκαριστικό βίντεο – Έχασε τη ζωή του ο Νο1 οδηγός Dragster στην Ελλάδα Γεράσιμος Φιλιππάτος

Σοκαριστικό βίντεο – Έχασε τη ζωή του ο Νο1 οδηγός Dragster στην Ελλάδα Γεράσιμος Φιλιππάτος

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ο 33χρονος οδηγός σε αγώνες dragster, Γεράσιμος Φιλιππάτος, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στους αγώνες, αυτό ανετράπη, τούμπαρε αρκετές φορές και διαλύθηκε.

Ο αγώνας dragster γινόταν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βελτιωμένο Nissan GT-R έτρεχε με πάνω από 270 χλμ./ώρα. Ο Γεράσιμος Φιλιππάτος αν και είχε λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος στο μπάκετ κάθισμα με ζώνη τεσσάρων σημείων πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.

O άτυχος οδηγός είχε τρία παιδιά. Στον χώρο του ελληνικού dragster θεωρούνται το Νο1 όνομα, ο καλύτερος και πιο ταλαντούχος.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος DRAGSTER 2021 και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των δοκιμών του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο.

Ο αθλητής και παρά το γεγονός ότι στο αυτοκίνητό του τηρούσε όλα τα μέτρα ασφαλείας και ήταν δεμένος με ειδικές ζώνες, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο οδηγός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν 34 ετών, καταγόταν από την Αθήνα και ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.