ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρεμιέρα στο «Πράσινο Νησί» της Μεσογείου έκαναν τα ηλεκτρικά Scooter της Seat

Πρεμιέρα στο «Πράσινο Νησί» της Μεσογείου έκαναν τα ηλεκτρικά Scooter της Seat

Στην Αστυπάλαια δεν θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρικά Ι.Χ και λεωφορεία αλλά και δίκυκλα. Σκούτερ και ποδήλατα. Στις 2 Ιουνίου όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε για τα ευεργετικά προγράμματα για τους κατοίκους του νησιού που θα κινούνται στο εξής μόνο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εκτός από την ηγεσία της VW της Γερμανίας , υπήρχε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT MÓ, Lucas Casasnovas.

Η γερμανική εταιρία αποκλειστικά για τους κατοίκους αλλά και τις εταιρίες της Αστυπάλαιας θα δίνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε τιμή κόστους.Την ίδια ώρα ο Lucas Casasnovas ενημέρωσε για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού eScooter 125 με το οποίο συμμετέχει στο συγκεκριμένο project. Άλλωστε και η Seat που ανήκει στο ίδιο γκρουπ της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ακολούθησε την οδηγία της VW.

Το eScooter 125 έχει μέγιστη αυτονομία κίνησης έως 137 χλμ. για κάθε κύκλο φόρτισης και μπορεί να εφοδιαστεί ακόμη και με αποσπώμενη μπαταρία των 5,6 kWh. To SEAT MÓ eScooter 125 είναι ήδη διαθέσιμο για πώληση στην Ελλάδα

Kατά της διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της SEAT MÓ, Lucas Casasnovas παρέδωσε δωρεάν για χρήση από τις τοπικές δημοτικές αρχές το πρώτο ηλεκτρικό e- Scooter 125 ενώ εντός των προσεχών ημερών θα παραδοθούν δωρεάν άλλα δύο eScooter 125 στην Αστυνομία του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.