ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Με το Ράλι START LINE στις 18 Ιουλίου η επανεκκίνηση των χωμάτινων αγώνων αυτοκινήτων

Με το Ράλι START LINE στις 18 Ιουλίου η επανεκκίνηση των χωμάτινων αγώνων αυτοκινήτων

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν θα μπορούσε να βγει αλώβητος από την επιδημία του κορωνοϊού. Όπως σε ολόκληρη την Ευρώπη έτσι και στην Ελλάδα οι αγώνες αυτοκινήτων σταμάτησαν.

Το πράσινο φώς άναψε από την Πολιτική Προστασία και οι ελληνικοί αγώνες κάνουν επανεκκίνηση. Ο πρώτος χωμάτινος αγώνας διοργανώνεται από την Start Line και θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Ο αγώνας μετράει στο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος 2020.

Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων θα φιλοξενήσει το Ράλι Start Line, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, πόσο στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με την κοινή προσπάθεια όλων προβάλει μέσα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τις ομορφιές της περιοχής και την σημασία που έχει για όλους η συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στη φετινή του μορφή ο αγώνας περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές «Λουτράκι» και «Πίσσια», οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί και στο Ράλι Ακρόπολις παλαιότερων ετών. Μετά από πολλά χρόνια σε αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος, το τρίτο τμήμα του αγώνα θα διεξαχθεί σε νυχτερινές συνθήκες, με τις μάχες να αναμένονται συγκλονιστικές υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η εκκίνηση θα δοθεί στο 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο το Σάββατο στις 15:15 από το Λουτράκι, με την ομώνυμη ειδική διαδρομή να διεξάγεται 44 λεπτά αργότερα. Στην συνέχεια οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα κατευθυνθούν στην ειδική διαδρομή «Πίσσια», με τα τεχνικά της κομμάτια να ποτελούν πρόκληση για όλα τα πληρώματα. Μετά από 5 απαιτητικές ειδικές διαδρομές στις 22:19 θα τερματίσει στο Λουτράκι το 1ο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 10/07 στις 24:00 μέσω ΣΔΔΑ της Ο.Μ.Α.Ε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.