Σ.Φέτελ: «Εύκολη απόφαση να πάω στην Aston Martin – Aπέτυχα στη Ferrari»

Σ.Φέτελ: «Εύκολη απόφαση να πάω στην Aston Martin – Aπέτυχα στη Ferrari»

Από το 2021 κι έπειτα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ επέλεξε να συνεργάζεται με την Aston Martin Racing κι εξηγεί τους λόγους.

Εύκολη απόφαση ήταν η υπογραφή συμβολαίου με την Aston Martin Racing, σύμφωνα με τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, που στη Ferrari δεν κατάφερε να αναδειχθεί, θα φύγει στο τέλος του χρόνου και θα αντικατασταθεί από τον Κάρλος Σάινθ. Για πολύ καιρό ο Φέτελ «ψαχνόταν». Δεν είχε βρει την ομάδα που θα ήθελε για να συνεχίσει, μέχρι να τον προσεγγίσει ο Λόρενς Στρολ και η Aston Martin Racing.

«Ο Λόρενς με έπεισε και το γεγονός ότι η ομάδα μεγαλώνει. Υπήρχαν πολλοί παράγοντες που με έκαναν να πάρω την απόφαση. Εύκολη απόφαση, σίγουρα. Αλλά και η απόδοση της ομάδας με έκανε να φτάσω στο να πω ναι. Το που βρίσκεται σήμερα η ομάδα, που μπορεί να φτάσει. Οι προοπτικές. Όλα.

Αλλά πιο πολύ, ο τρόπος σκέψεις του να κάνω κάτι σημαντικό, κάτι ωραίο και καλό, να καταφέρουμε κάτι μαζί. Ακούγεται σαν ένα πρότζεκτ που έγινε για πλάκα, κάτι που αποφάσισα με όλη μου τη θέληση να συμμετέχω. Είναι πολύ διαφορετικό από τη Ferrari, πολλά πράγματα θα συμβούν για πρώτη φορά.

Ένα μεγάλο ταξίδι για όλη την ομάδα. Και θα είμαι και εγώ μέσα! Ελπίζω να συμβάλλω σε πολλά πράγματα, τόσο με το αυτοκίνητο όσο και εκτός αυτού.

Δεν νομίζω ότι θα συνεχίσω και όταν θα κοιτάζω πίσω, θα μετανιώνω. Είναι αλήθεια ότι στη Ferrari απέτυχα. Πιστεύω επειδή έβαλα τον στόχο στο μυαλό μου να κατακτήσω ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με τη Scuderia.

Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να τα είχα κάνει καλύτερα, άλλα που θα έπρεπε να τα είχα δει νωρίτερα, τσακωμούς που θα έπρεπε να αποφύγω. Αλλά και πάλι, όλα έγιναν για να φτάσω εδώ που βρίσκομαι σήμερα. Αν θέλω να είμαι δίκαιος, αλλά και σκληρός με την κατάσταση, τότε ναι, απέτυχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπήρχαν λόγοι; Πιθανότατα ναι. Δεν αποδέχομαι ότι τους παρουσιάζω σαν δικαιολογία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.