ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μεγάλος νικητής ο Kalle Rovanpera

«Είμαι ανακουφισμένος, είναι ωραίο να νικάς»

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μεγάλος νικητής ο Kalle Rovanpera

Ο Kalle Rovanpera κατάφερε να ξεχωρίσει και να είναι ο μεγάλος νικητής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2023.

Ο νεαρός Φινλανδός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο ελληνικό ράλλυ και ήταν ο ταχύτερος στην power stage. O Elfyn Evans τερμάτισε δεύτερος, αφήνοντας τον Dani Sordo στην τρίτη θέση.

Η ταυτότητα της διαδρομής

Ημερομηνία: 10/9/2023

Μέρα: 4

Ειδική Διαδρομή: Ε.Δ. 15 – Γραμμένη 2

Μήκος: 19,77 χλμ.

Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια, 25°C

Συνθήκες οδοστρώματος: Στεγνό χώμα

Οι δηλώσεις των οδηγών

#69 Kalle ROVANPERA / Jonne HALTTUNEN

«Είμαι ανακουφισμένος. Θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες, είναι ωραίο να νικάς. Το αυτοκίνητο είναι πολύ γρήγορο, ευχαριστώ την ομάδα. Το προσπάθησα στην power stage, αλλά πάντα αυτό κάνουμε».

#33 Elfyn EVANS / Scott MARTIN

«Δεν ήταν τόσο άσχημα στο τέλος. Είναι ανακούφιση, θάλαμε τη δεύτερη θέση και βαθμούς στην power stage. Δεν ήταν το τέλειο Σαββατοκύριακο, αλλά το πρωτάθλημα συνεχίζεται».

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE

«Δεν ξέρω αν είναι καλός χρόνος, δεν νομίζω ότι είναι αρκετά καλός. Γενικά χάρηκα γιατί το αυτοκίνητο ήταν καλό, είχαμε καλή στρατηγική, όλα ήταν ιδανικά, μέχρι που αυτή η αναθεματισμένη λακκούβα χτες μας στοίχισε τη νίκη».

#8 Ott TANAK / Martin JARVEOJA

«Δεν ένιωσα πως τα πήγαμε καλά, αλλά έκανα ό,τι μπορούσα. Η Παρασκευή ήταν καταστροφική για όλους, αλλά πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε και απέδωσε τελικά».

#17 Sebastien OGIER / Vincent LANDAIS

«Θέλω να πάω σπίτι! Δεν έχω πολλά να πω. Μερικές φορές είναι έτσι στα ράλλυ. Σε αυτόν τον αγώνα η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Προχωράμε στον επόμενο αγώνα».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM

«Έκανα κάποια μικρά λάθη, αλλά οδήγησα επιθετικά. Δεν ήταν το Σαββατοκύριακο μας. Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON

«Προσπάθησα, αλλά έκανα πολλά λάθη. Το αυτοκίνητο είναι καλύτερο, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα στο έπακρο. Πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό. Ευχαριστώ την ομάδα, έκαναν πολύ καλή δουλειά».

#6 Daniel SORDO / Candido CARRERA

«Έκανα ό,τι μπορούσα Ο Elfyn είχε επίσης κακοτυχία στο ράλλυ. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την επίδοσή μου το Σαββατοκύριακο, αλλά είναι καλό αποτέλεσμα η τρίτη θέση».

#9 Jourdan SERDERIDIS / Frederic MICLOTTE

«Είμαστε πρώτοι Έλληνες, διασκεδάσαμε, ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες θεατές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.