ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Ατύχημα για τον Λανς Στρολ στη Σαουδική Αραβία – «Καρφώθηκε» στις μπαριέρες (βίντεο)

Έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του

Formula 1: Ατύχημα για τον Λανς Στρολ στη Σαουδική Αραβία – «Καρφώθηκε» στις μπαριέρες (βίντεο)

Ο Καναδός Λανς Στρολ είχε ένα σοβαρό ατύχημα με την Aston Martin στην πίστα της Σαουδικής Αραβίας για το πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς «καρφώθηκε» στις μπαριέρες.

Ο Λανς Στρολ κινήθηκε οριακά και χτύπησε για λίγο στο εσωτερικό του τοίχο στη στροφή 22.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η εμπρός αριστερή ανάρτηση.

Ο Στρολ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και η Aston Martin «καρφώθηκε» με πολύ μεγάλη ταχύτητα στις μπαριέρες στη δεξιά πλευρά της πίστας.

Ευτυχώς ο Στρολ ενημέρωσε αμέσως την ομάδα του ότι είναι καλά και λίγο μετά βγήκε απ’ το μονοθέσιό του δείχνοντας πάντως σοκαρισμένος απ’ τη σφοδρή σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.