ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Formula 1: Πρώτη νίκη για τη Mercedes φέτος με τον George Russell

Δεύτερος ο Hamilton σε έναν άκρως επεισοδιακό αγώνα

Formula 1: Πρώτη νίκη για τη Mercedes φέτος με τον George Russell

Πρώτη νίκη για τη Mercedes φέτος με τον George Russell να καταγράφει την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Formula 1.

Δεύτερος τερμάτισε ο Lewis Hamilton, τρίτος ο Carlos Sainz σε έναν άκρως επεισοδιακό αγώνα της Formula 1 στη Βραζιλία.

Η Mercedes έκανε το 1-2, με τον Lewis Hamilton να δίνει έναν πραγματικά επικό αγώνα καθώς στην πρώτη επανεκκίνηση είχε επαφή με τον Max Verstappen, έσπασε το μονοθέσιό του έχασε πολλές θέσεις και κατάφερε να επανακάμψει. Το πιθανότερο είναι ότι αν δεν είχε αυτή την επαφή με τον Ολλανδό θα σημείωνε μια ακόμη νίκη σήμερα την οποία και επιζητά φέτος για να μην σταματήσει το σερί νικών που έχει από την πρώτη του χρονιά στη Formula 1.

Η εκκίνηση ήταν καθαρή ωστόσο στον πρώτο γύρο είχαμε αυτοκίνητο ασφαλείας καθώς είχαν επαφή ο Kevin Magnussen με τον Daniel Ricciardo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επανεκκίνηση ο Hamilton πίεσε τον Russell και δέχθηκε επίθεση από τον Max Verstappen με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν μνήμες από τα παλιά και ο Ολλανδός να χτυπήσει τον Βρετανό. Τού προκάλεσε ζημιά στο μονοθέσιο ωστόσο ο Hamilton κατάφερε να συνεχίσει και μάλιστα πολύ δυνατά, διεκδικώντας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.