Μπάσκετ γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πάνε ημιτελικό

Final Four γυναικών στα Χανιά μεταξύ των δύο αντίπαλων ομάδων

Μπάσκετ γυναικών: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός πάνε ημιτελικό

Αιώνιο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ανέδειξε η κληρωτίδα στα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στα Χανιά στις 8-10 Απριλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κλήρωση για το Final Four του Κυπέλλου μπάσκετ Γυναικών έφερε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αντιμέτωπους στα ημιτελικά. Οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας θα παλέψουν για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Ελευθερία Μοσχάτου – Χανιά.
Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει φέτος το πάνω χέρι στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, έχοντας κερδίσει και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.