ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ράλλυ Ακρόπολις: Πρωτιά για τον Τιερί Νεβίλ στην τρίτη ημέρα

Μπαράζ εγκαταλείψεων

Ράλλυ Ακρόπολις: Πρωτιά για τον Τιερί Νεβίλ στην τρίτη ημέρα

Το μπαράζ των εγκαταλείψεων που σημειώθηκαν σημάδεψε την τρίτη ημέρα του Ράλλυ Ακρόπολις αφήνοντας εκτός μάχης βασικούς διεκδικητές της νίκης και με τον Τιερί Νεβίλ να κατακτά την πρώτη θέση.

Ένα ουσιαστικό προβάδισμα το οποίο έχει την ευκαιρία να μετατρέψει σε μια μάλλον εύκολη νίκη απέκτησε κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Ράλλυ Ακρόπολις ο Τιερί  Νεβίλ.

O Βέλγος στάθηκε τυχερός, καθώς είδε τον πρωτοπόρο του αγώνα, Λόεμπ, να εγκαταλείπει εξαιτίας μηχανικής βλάβης και τον έτερο οδηγό της M-Sport, Λουμπέ να χάνει την επαφή του με την κορυφή εξαιτίας ενός κλαταρίσματος.

Ωστόσο και οι δύο της Toyota, Ροβανπέρα και Λάπι, αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αξιοποιώντας, λοιπόν, και την ταχύτητά του, ο Νεβίλ δεν δυσκολεύθηκε να χτίσει ένα προβάδισμα σχεδόν 28 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Τάνακ , με τον Σόρντο να μένει τρίτος σε απόσταση 53 δευτερολέπτων από την κορυφή.

Στη μάχη των ελληνικών πληρωμάτων, ο Λ. Αθανάσσουλας είναι μέχρι στιγμής ο ταχύτερος όλων, παρά το γεγονός ότι η φυσική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να κινηθεί στον ρυθμό που ο ίδιος θα ήθελε.

Ο ταχύτατος Χ. Καρέλλης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από ανατροπή του αυτοκινήτου του, ενώ νωρίτερα τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει και ο Γ. Κεχαγιάς.

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει τρεις ειδικές διαδρομές 45 αγωνιστικών χιλιομέτρων, γεγονός που δεν αφήνει πολλά περιθώρια ώστε να αλλάξουν οι ισορροπίες στην κορυφή της κατάταξης του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, λοιπόν, ο Νεβίλ θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει τη νίκη στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, κλείνοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, Ροβανπέρα και Τάνακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.