ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τρομακτικό δυστύχημα στο MotoGP της Βραζιλίας: Νεκροί δύο αναβάτες (βίντεο)

Η ανακοίνωση του Moto1000GP

Τρομακτικό δυστύχημα στο MotoGP της Βραζιλίας: Νεκροί δύο αναβάτες (βίντεο)

Ένα τρομακτικό δυστύχημα σημειώθηκε στον τέταρτο αγώνα του εθνικού πρωταθλήματος μοτοσικλέτας στη Βραζιλία, ο οποίος διεξαγόταν στη Autódromo de Cascavel, καθώς δύο αναβάτες βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα, ο λόγος γίνεται για τον 42χρονο, Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο και τον 38χρονο, Ερίκο Βερίσιμο ντα Ρότσα.

Μετά τη σκληρή σύγκρουση, ο αγώνας διακόπηκε, όπως κι όλες οι δραστηριότητες του πρωταθλήματος ως ένδειξη σεβασμού.

Ο Καρντόσο έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του κι έπεσε στη μέση της πίστας. Ο 42χρονος σήκωσε το χέρι του για τον δουν οι άλλοι οδηγοί, ωστόσο ο Βερίσιμο ντα Ρότσα δεν μπόρεσε να τον αποφύγει, με τη σύγκρουση να είναι σφοδρή.

Ο θάνατος του Καρντόσο ήταν ακαριαίος, ενώ ο Βερίσιμο ντα Ρότσα διακομίσθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Παρά τις τεράστιας προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματα του.

To video της σύγκρουσης (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)

Η ανακοίνωση του Moto1000GP

«Η Moto1000GP ανακοινώνει το θάνατο του αναβάτη Αντρέ Βερίσιμο Καρντόσο, που ενεπλάκη σε σοβαρό ατύχημα με τον αναβάτη Ερίκο Βερίσιμο ντα Ρότσα κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της κατηγορίας GP 1000 αυτήν την Κυριακή το απόγευμα για τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος μοτοσυκλέτας Βραζιλίας στο Cascavel (PR).

Ο Αντρέ Βερίσιμο, 42 ετών, στάλθηκε από την ομάδα διάσωσης του πρωταθλήματος σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο αναφοράς.

Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες από το νοσοκομείο, μετά από επείγουσα περίθαλψη, όταν μεταφέρθηκε στο χειρουργικό κέντρο, υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, και πέθανε.

Δυστυχώς, μια όμορφη μέρα αγώνων μετατράπηκε σε μια από τις πιο θλιβερές μέρες στην ιστορία του Moto1000GP. Αυτή τη στιγμή, οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι αποκλειστικά με τις οικογένειες και τους φίλους μας και τους αναχωρητές πιλότους.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.