ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Peugeot 2008

Το ανανεωμένο Peugeot 2008 βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της χώρα μας

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Peugeot 2008

Το Peugeot 2008 παρουσιάστηκε προς τα τέλη του 2019 και έκτοτε έχει παραχθεί σε περίπου 700.000 αντίτυπα, όντας πάντα στις τρεις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV στην Ευρώπη, κατακτώντας μάλιστα και την κορυφή το 2021.

Στην επιτυχία του, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το E-2008 το οποίο από το λανσάρισμά του το 2019 έχει σημειώσει πάνω από 75.000 πωλήσεις, κατακτώντας το 2022 μερίδιο αγοράς 17.4% τοποθετώντας το στην πρώτη τριάδα των πωλήσεων στα ηλεκτρικά Β-SUV.

Κάπως έτσι, και μετά από εμπορική πορεία σχεδόν τεσσάρων ετών, η γαλλική φίρμα προχώρησε στην ανανέωσή του, φρεσκάροντας την εμφάνισή του και αναβαθμίζοντας την τεχνολογία και τα κινητήρια σύνολά του.

Το ανανεωμένο 2008 που βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις Peugeot της χώρα μας, διαθέτει νέα μάσκα εμπρός με τον νέο λογότυπο και τη σύγχρονη φωτιστική υπογραφή της μάρκας, ενώ πίσω τα φώτα είναι LED και έχουν ανασχεδιαστεί.

Το νέο Peugeot 2008 πατάει σε ζάντες νέας σχεδίασης που ξεκινούν από 16″ και φτάνουν τις 18″, ενώ στην χρωματική του παλέτα έχουν προστεθεί νέες αποχρώσεις -όπως το Selenium Grey.

Ανανεωμένη σε επίπεδο εικόνας είναι και η καμπίνα που είναι επενδυμένη με νέες υφασμάτινες ταπετσαρίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.