ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτές είναι οι τιμές των νέων BMW X5 και Χ6 στην Ελλάδα

Η BMW ανανέωσε τις X5 και Χ6, φρεσκάροντας την εμφάνισή τους, αναβαθμίζοντας την τεχνολογία τους και προσθέτοντας παράλληλα στην γκάμα τους νέους ήπια υβριδικούς κινητήρες

Αυτές είναι οι τιμές των νέων BMW X5 και Χ6 στην Ελλάδα

H στιγμή της ανανέωσης έφτασε για τις BMW X5 και Χ6, με τα δύο SUV του Βαυαρού κατασκευαστή να δέχονται αισθητικές επεμβάσεις, να αναβαθμίζονται τεχνολογικά και να αποκτούν νέους ήπια υβριδικούς κινητήρες 48V.

Ξεκινώντας από τον τομέα της εμφάνισης, τα φώτα εμπρός είναι λεπτότερα κατά 35 mm, ο προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί και οι δύο νέοι αεραγωγοί εκατέρωθεν του είναι κάθετοι.

Πίσω, οι αλλαγές περιορίζονται στα νέα φωτιστικά σώματα.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν να διακοσμήσουν τη νέα X5 τους με φωτιζόμενη kidney grill, ενώ στον βασικό εξοπλισμό της X6 βρίσκεται το πακέτο Μ Sport.

Περνώντας στο εσωτερικό, όπως και οι ανανεωμένες X7 και 3 Series, οι νέες X5 και Χ6 υιοθετούν το BMW Curved Display που αποτελείται από μια οθόνη διαγωνίου 12,3″ για τον πίνακα οργάνων και μια οθόνη 14,9″ για το infotainment. Το σύστημα λειτουργεί με το BMW Operating System 8, που διαθέτει όλες τις δυνατότητες συνδεσιμότητας και τεχνολογία 5G. Επίσης, ανασχεδιασμένος είναι και ο λεβιές του αυτόματου κιβωτίου Steptronic Sport με paddles πίσω από το τιμόνι που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

Kάτω από το καπό, οι νέες BMW X5 και X6 συνδυάζονται με μια ευρεία γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων βενζίνης, ντίζελ και plug-in. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μοτέρ του ήπια υβριδικού συστήματος έχει ισχύ 12 PS και 200 Nm ροπής. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο Steptronic Sport και το σύστημα τετρακίνησης xDrive.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.