ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είναι αυτή η καλύτερη BMW που φτιάχτηκε ποτέ; (βίντεο)

Η ίδια η BMW υποστηρίζει πως η νέα BMW 3.0 CSL είναι το πιο ξεχωριστό, ειδικό μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Ένα αριστούργημα μηχανικής που αναβιώνει ένα θρυλικό όνομα

Είναι αυτή η καλύτερη BMW που φτιάχτηκε ποτέ; (βίντεο)

Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα συμφωνήσουν πως το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο στην 50χρονη ιστορία της BMW M είναι η 3.0 CSL. Ένα μοντέλο που στην αγωνιστική του εκδοχή μπήκε με το δεξί, με νίκη στις 6 ώρες του Nurburgring, ενώ στην πολιτική αποτέλεσε όνειρο για αμέτρητους φίλους του αυτοκινήτου.

Σήμερα, γιορτάζοντας μισό αιώνα παρουσίας, το τμήμα Μ επαναφέρει το θρυλικό όνομα 3.0 CSL σε ένα νέο, συλλεκτικό και απόλυτα εντυπωσιακό πακέτο.

Καθένα από τα 50 συνολικά αντίτυπα θα παραχθούν σε μεγάλο βαθμό στο χέρι, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Dingolfing. Αυτό ισχύει για τα ανθρακονήματα του αμαξώματος, για τη διαδικασία της βαφής και για πολλά ακόμα τμήματα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η κάθε μία 3.0 CSL θα περάσει συνολικά από οκτώ κύκλους συναρμολόγησης, απαιτώντας 10 ημέρες δουλειάς.

Θέλοντας να προσφέρουν το πλέον ανόθευτο οδηγικό αποτέλεσμα, το κορυφαίο μοντέλο που έχουν κατασκευάσει ποτέ, οι άνθρωποι της BMW M δούλεψαν ξεχωριστά καθένα από τα αρχικά της CSL (Coupe, Sport, Lightweight). Ξεκινώντας από το αμάξωμα, θυμίζει τη Σειρά 4 αλλά μέχρι εκεί. Οι θόλοι των τροχών είναι εμφανώς φαρδύτεροι, ενώ ένα εκτεταμένο αεροδυναμικό πακέτο δίνει μία ιδιαίτερα άγρια όψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.