ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το 5θυρο Suzuki Jimny

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης του 5θυρου Suzuki Jimny με μήκος που φλερτάρει τα 4 m και έναν ήπια υβριδικό κινητήρα 1.5 lt, με απόδοση 106 PS

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το 5θυρο Suzuki Jimny

Η ιαπωνική φίρμα μετά από πολλές φήμες και αρκετή αναμονή παρουσίασε το νέο 5θυρο Suzuki Jimny. Για την ακρίβεια, το νέο off-roader με πέντε πόρτες παρουσιάστηκε από την Μaruti-Suzuki σήμερα στην Έκθεση Auto Expo 2023 στην Ινδία.

Σε αντίθεση με την 3θυρη έκδοση του που έχει μήκος 3.645 mm, το μήκος του νέο 5θυρου Jimny είναι 3.985 mm. Παράλληλα, το μεταξόνιο του αυξήθηκε από τα 2.250 mm στα 2.590 mm, ενώ δεν υπάρχουν αλλαγές στο ύψος και το πλάτος του σε σχέση με το μικρό Jimny που βρίσκεται σήμερα στις αγορές.

Χάρη στο αυξημένο μήκος του και τις πίσω πόρτες, το 5θυρο Jimny μπορεί να μεταφέρει πέντε επιβάτες με μεγαλύτερη άνεση και ο χώρος αποσκευών του έχει όγκο 208 lt, νούμερο που μπορεί να αυξηθεί στα 332 lt αναδιπλώνοντας την πίσω σειρά καθισμάτων.

Κάτω από το καπό του φιλοξενεί ένα ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο μοτέρ 1,5 λίτρων απόδοσης 106 PS στις 6.000 rpm και 134 Nm ροπής στις 4.400 rpm που συνεργάζεται με ένα ήπια υβριδικό σύστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.