ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

H Alfa Romeo παρουσίασε τις ανανεωμένες Giulia και Stelvio

H Alfa Romeo αποκάλυψε τις νέες Giulia και Stelvio που έρχονται με ανανεωμένη εμφάνιση, αναβαθμισμένη τεχνολογία και τη νέα έκδοση Competizione στην γκάμα τους

H Alfa Romeo παρουσίασε τις ανανεωμένες Giulia και Stelvio

Μετά από αρκετή αναμονή και πολλά πρωτότυπα εξέλιξης τους να έχουν «πιαστεί» κατά τη διάρκεια δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο, έφτασε η στιγμή και για την επίσημη αποκάλυψη των νέων Alfa Romeo Giulia και Stelvio.

Σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, τα δύο μοντέλα έχουν αποκτήσει στο εμπρός μέρος του φώτα που θυμίζουν έντονα σε σχεδίαση εκείνα της Tonale. Πέρα από νέα σε σχεδίαση, τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας Full-LED Adaptive Matrix και διαθέτουν αυτόματο σύστημα προσαρμογής που ρυθμίζει τη δέσμη φωτισμού σύμφωνα με την ταχύτητα και τις οδηγικές συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, το σύστημα αντιλαμβάνεται την κίνηση των άλλων οχημάτων αποφεύγοντας να «τυφλώσει» τους διερχόμενους οδηγούς.

Τα φώτα στο πίσω μέρος είναι και αυτά LED, στην περίπτωση της Giulia καλύπτονται από σκουρόχρωμο κάλυμμα με γυαλιστερό μαύρο τελείωμα, ενώ στην περίπτωση της Stelvio με γυαλιστερό διάφανο κάλυμμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι νέες Αlfa Romeo Giulia και Stelvio αποχαιρέτησαν τον αναλογικό πίνακα οργάνων και στη θέση του πλέον βρίσκεται μια ψηφιακή οθόνη με διαγώνιο 12,3″. Ο οδηγός μπορεί επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων: Evolved, Relax και Heritage.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.