ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα… «σκάσει»!

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου VW στην Κίνα, Ralf Brandstätter, προειδοποίησε ότι το υψηλό κόστος των ηλεκτρικών οχημάτων σε συνδυασμό με τις ελλείψεις σε πρώτες ύλες είναι μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί!

Η αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα… «σκάσει»!

Το «αφεντικό» της Volkswagen στην Κίνα, Ralf Brandstätter, προειδοποίησε ότι η αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων αντιμετωπίζει ορισμένες ιδιαιτέρως σοβαρές προκλήσεις και καλό θα ήταν οι κατασκευαστές να συνεχίσουν την ανάπτυξη των θερμικών συστημάτων κίνησης ως… ασπίδα προστασίας!

Σε ομιλία στο ετήσιο Φόρουμ για το Αυτοκίνητο στην Κίνα, που διοργανώθηκε από την Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Κίνας στη Σαγκάη, ο Brandstätter είπε ότι η αγορά ηλεκτρικών οχημάτων δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτήν τη στρατηγική και στο εγγύς μέλλον.

Ο έντονος ανταγωνισμός στην αγορά και οι υψηλές τιμές των μπαταριών, αυξάνουν σημαντική το κόστος για τους κατασκευαστές, με αποτέλεσμα αυτοί, να το μετακυλίουν στο κοινό.

Ο Brandstätter υποστήριξε ότι οι νέοι κατασκευαστές ηλεκτρικών οχημάτων ξεπηδούν σαν τα μανιτάρια τα τελευταία χρόνια με τους περισσότερους βέβαια από αυτούς να αποχωρούν σιγά σιγά ήδη από την αγορά ή να ζητούν εναγωνίως νέους επενδυτές για να επιβιώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.