Η μεγάλη επιστροφή των Fiat Panda και Punto: Έρχονται το 2023

O ισχυρός άνδρας του ομίλου Stellantis, Carlos Tavares, αποκάλυψε πως η αναβίωση του Fiat Punto έρχεται μέσα στο 2023 όπως και η νέα γενιά Fiat Panda

Η μεγάλη επιστροφή των Fiat Panda και Punto: Έρχονται το 2023

Η Fiat θα έχει την τιμητική της το 2023. Ο όμιλος Stellantis, έπειτα από μια κερδοφόρα χρονιά, είναι έτοιμος να ρίξει «ζεστό» χρήμα στην ιταλική φίρμα, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο της με τουλάχιστον δύο νέα μοντέλα.

H 4η γενιά του best-seller Panda, θα παρουσιαστεί και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή μέσα στο 2023, ενώ το Punto θα επιστρέψει στο προσκήνιο, αποκλειστικά, ως ένα ηλεκτρικό σουπερμίνι.

O όμιλος Stellantis φαίνεται πως πιστεύει πολύ στα «αυτοκίνητα πόλης», ακόμα και στη νέα ηλεκτρική εποχή, κάτι που αποδεικνύεται εμπράκτως και από τις μελλοντικές προτάσεις που θα ρίξει στην αγορά.

Στόχος του ομίλου, είναι τη χρονιά που διανύουμε να διαθέτει τουλάχιστον 30 ηλεκτρικά μοντέλα (από 22 που αριθμεί σήμερα) στο ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο του, με προοπτική αυτά να φθάσουν τα 42 έως τα τέλη του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.