Κάτοχος ενός Tesla Model Y έμεινε με το τιμόνι στα χέρια!

Υπάρχουν κάποια πράγματα σε ένα αυτοκίνητο που καλό είναι να μην ξεκολλάνε. Το τιμόνι για παράδειγμα δεν είναι ευχάριστο να σου μένει στα χέρια, για οποιονδήποτε λόγο. Και ακόμα χειρότερο είναι να σε χρεώνουν και από πάνω για μια τέτοια αστοχία

Κάτοχος ενός Tesla Model Y έμεινε με το τιμόνι στα χέρια!

Εντάξει, όλοι γνωρίζουν πως παρόλη την προσπάθεια βελτίωσης, αρκετά από τα μοντέλα της Tesla δεν είναι αυτό που θα ονομάζαμε ποιοτικά στη συναρμογή τους αυτοκίνητα. Έχουν αυτό το hype και κορυφαία ηλεκτρική τεχνολογία, αναμφίβολα. Από την άλλη όμως ακούγονται κατά καιρούς ιστορίες που ξεφεύγουν από τη λογική. Όπως αυτή που ακολουθεί.

Ένας κάτοχος Tesla Model Y, ονόματι Prerak Patel, οδηγούσε το νέο καινούριο του αυτοκίνητο (μόλις μίας εβδομάδας, αποκτημένο στις 24/1/2023 στις ΗΠΑ) όταν ξαφνικά αποκολλήθηκε το τιμόνι και έμεινε στα χέρια του! Ευτυχώς δεν υπήρχε κίνηση και ο ίδιος κατάφερε να το ακινητοποιήσει με ασφάλεια, ώστε κατόπιν να το μαζέψει η οδική βοήθεια.

Αυτό από μόνο του αποτελεί μία σοκαριστική εμπειρία, για την οποία κάποιος θα έπρεπε να λογοδοτήσει. Παρόλα αυτά, η Tesla φρόντισε να δώσει έναν επιπρόσθετο τόνο ειρωνείας στο περιστατικό. Για κάποιο λόγο θεώρησε πως ο οδηγός φταίει για αυτή την αστοχία (το έστριψε πολύ και το ξεβίδωσε, δεν ξέρουμε…) οπότε μετά την επισκευή αποφάσισε να τον χρεώσει και 100 δολάρια για την εργασία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.