ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με άρωμα F1 η νέα έκδοση της Mercedes-AMG C 63 S

H Mercedes-AMG παρουσίασε την C 63 S E Performance F1 Editon, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του υβριδικού σεντάν με τους 680 PS, εμπνευσμένη από την Formula 1.

Με άρωμα F1 η νέα έκδοση της Mercedes-AMG C 63 S

Η Mercedes-Benz πρόσθεσε μια νέα έκδοση στην γκάμα της C 63 S E Performance.

Ονομάζεται F1 Edition και είναι εμπνευσμένη από το κορυφαίο πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα αυτοκίνητα της έκδοσης θα είναι διαθέσιμα μόνο για ένα χρόνο, ξεκινώντας από την ημερομηνία λανσαρίσματος της C 63 S E Performance.

Εξωτερικά, η C 63 S E Performance F1 Edition είναι βαμμένη σε γκρι χρώμα Manufactur Alpine Grey Uni και διακοσμείται από κόκκινες πινελιές, ενώ στο πλάι ξεχωρίζει το μεγάλο αυτοκόλλητο με την επιγραφή της AMG. Ειδικές για την F1 Ediiton είναι και οι μαύρες ματ ζάντες 20″ με κόκκινο σιρίτι και κόκκινες δαγκάνες.

Παράλληλα, C 63 S E Performance F1 Edition εξοπλίζεται με το αεροδυναμικό πακέτο AMG που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγαλύτερο splitter, μικρή αεροτομή στο πίσω μέρος και μεγαλύτερο διαχύτη αλλά και το Night Package που προσθέτει γρίλια, απολήξεις της εξάτμισης και σήματα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε κόκκινες λεπτομέρειες και ειδικές επιγραφές για να ξέρεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε μια F1 Ediiton.

Κάτω από το καπό εξακολουθεί να βρίσκεται το plug-in υβριδικό σύστημα της C 63 S E Performance που αποτελείται από έναν δίλιτρο τούρμπο και ένα ηλεκτρικό μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 680 PS και 1.020 Nm ροπής. Η ισχύς περνάει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου και το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC+.

Παρά τα 2.111 kg της, η C 63 S E Performance επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,4″, με τους αγοραστές να μπορούν να ανεβάσουν την ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα της από τα 250 km/h στα 270 km/h.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.