ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz EQS SUV;

Η νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Mercedes-Benz, η EQS SUV είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελία και στην χώρα μας, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές της

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα Mercedes-Benz EQS SUV;

Η Mercedes-Benz EQS SUV, το νέο πολυτελές ηλεκτρικό SUV του Γερμανού κατασκευαστή, ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στη χώρα μας.

Η νέα EQS SUV βασίζεται όπως και οι EQS και ΕQE στην ηλεκτρική πλατφόρμα ΕVA και έχει μήκος 5.125 mm. Εμφανισιακά, κινείται στην ίδια σχεδιαστική γλώσσα με το σεντάν αδελφάκι της.

Στο εμπρός τμήμα ξεχωρίζει η μεγάλη μαύρη γρίλια, ενώ οι λεπτοί προβολείς ενώνονται από μια λωρίδα φωτός LED. Στο πίσω μέρος, την πόρτα του πορτμπαγκάζ διασχίζει μια μπάρα φωτός που μετατρέπει τους πίσω προβολείς σε ένα ενιαίο κομμάτι.

Στην βάση της γκάμας βρίσκεται η έκδοση 450+ με ένα μοτέρ στον πίσω άξονα ισχύος 360 PS και 568 Nm ροπής. Έπειτα συναντάμε τις εκδόσεις 450 4ΜΑΤΙC με ένα μοτέρ στον κάθε άξονα και συνδυαστική ισχύ 360 PS και 800 Νm ροπής.

Ακολουθεί η επίσης τετρακίνητη 500 4MATIC με 449 PS και 855 Nm ροπής και στην κορυφή της γκάμας βρίσκεται η τετρακίνητη έκδοση EQS 580 4MATIC με απόδοση 544 PS και 855 Νm ροπής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.