ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στα τέλη του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Tesla Cybertruck

Ύστερα από πολλές αναβολές, φαίνεται ότι το πολυσυζητημένο Tesla Cybertruck θα μπει τελικά στην παραγωγή σε περίπου ένα χρόνο

Στα τέλη του 2023 θα ξεκινήσει η παραγωγή του Tesla Cybertruck

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Tesla εξέπληξε τους πάντες, παρουσιάζοντας το Tesla Cybertruck. Αρχικά, η αμερικανική φίρμα σχεδίαζε να ξεκινήσει την κατασκευή του ιδιόμορφου pick-up της προς τα τέλη του 2021.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που το βιβλίο παραγγελιών άνοιξε από νωρίς και γέμισε σε λίγες μέρες.

Δεν τα κατάφερε όμως και αρχικά, η εκκίνηση της παραγωγής του μετατέθηκε για το τέλος του 2022. Σύντομα όμως τα σχέδια άλλαξαν και πάλι με την ημερομηνία έναρξης της κατασκευής του να μετατίθεται για τις αρχές του 2023. Απ’ ότι φαίνεται όμως, οι μηχανές θα αργήσουν κι άλλο να πάρουν μπροστά.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Reuters, η έναρξη μαζικής παραγωγής του ηλεκτρικού pick-up μετατέθηκε –οριστικά αυτή τη φορά- για τα τέλη του 2023.

Πέρα από τη νέα ημερομηνία παραγωγής του Cybertruck, η Tesla ανακοίνωσε στους επενδυτές της ότι το εργοστάσιο της στο Τέξας δέχεται τις κατάλληλες μετατροπές για να ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου μοντέλου, τα πρώτα κομμάτια του οποίου θα βγουν από την γραμμή παραγωγής στα μέσα του 2023.

Ο Elon Musk από την πλευρά του δήλωσε ότι η εταιρεία βάζει τις τελευταίες πινελιές στην εξέλιξη του Cybertruck, ενώ το καλοκαίρι ένα πρωτότυπο κοντά στο μοντέλο παραγωγής εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στην πίστα.

Όλα δείχνουν ότι το Cybertruck βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην παραγωγή. Πάντως η Tesla θα πρέπει να κινηθεί με γοργούς ρυθμούς καθώς το βιβλίο παραγγελιών του περιέχει πάνω από 1 εκατ. κρατήσεις και είναι σίγουρο ότι η αναμονή για τους αγοραστές του θα είναι μεγάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.