ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To Jeep Avenger είναι το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023

Το Jeep Avenger απέσπασε τον ευρωπαϊκό τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα 60 χρόνια του θεσμού είναι η πρώτη φορά που ο τίτλος καταλήγει σε μοντέλο της Jeep

To Jeep Avenger είναι το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2023

Το Jeep Avenger ήταν ο μεγάλος νικητής στην τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2023», με τους 57 εκλέκτορες δημοσιογράφους από 23 ευρωπαϊκές χώρες να απονέμουν τον τίτλο για πρώτη στην ιστορία του θεσμού σε μοντέλο της αμερικάνικης εταιρείας.

Όσον αφορά την ψηφοφορία, το Jeep Avenger συγκέντρωσε συνολικά 328 ψήφους και επικράτησε άνετα του Volkswagen ID.Buzz, που με 241 ψήφους κατετάγη δεύτερο. Το άτυπο βάθρο συμπλήρωσε με 211 ψήφους το Nissan Aryia, ενώ η τέταρτη θέση πήγε στο Kia Niro με 200 ψήφους.

Ακολούθησε στην πέμπτη θέση το Renault Austral με 163 ψήφους, με την τελική επτάδα να συμπληρώνεται από τα Peugeot 408 (149 ψήφοι) και Subaru Volttera/Toyota bZ4X (133 ψήφοι).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση του νικητή έγινε στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, αντί της Έκθεσης της Γενεύης που γινόταν παραδοσιακά τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Θυμίζουμε ότι η τελευταία δεν πραγματοποιήθηκε ούτε φέτος και όπως δείχνουν τα πράγματα οδηγείται σε οριστική κατάργηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.