Αλυσίδες στο αυτοκίνητο: Δωρεάν μαθήματα τοποθέτησης στη Γλυφάδα – Πού θα τα παρακολουθήσετε

Για τη συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του Δήμου Γλυφάδας απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στη σχετική φόρμα

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο: Δωρεάν μαθήματα τοποθέτησης στη Γλυφάδα – Πού θα τα παρακολουθήσετε

Με τον χειμώνα να βρίσκεται προ των πυλών και τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας, ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων τοποθέτησης αντιολισθητικών αλυσίδων χωρίς καμία επιβάρυνση.

«Στη Γλυφάδα την Κυριακή θα μάθετε πώς να βάζετε αλυσίδες». Με αυτόν τον τρόπο ξεκινά το Δελτίο Τύπου με το οποίο ο Δήμος Γλυφάδα επικοινωνεί την ενέργεια δωρεάν εκμάθησης αντιολισθητικών αλυσίδων.

Η 1η πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς σε συνθήκες χιονόπτωσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στη Γλυφάδα.

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο
Ο Δήμος Γλυφάδας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης μπροστά στο Δημαρχείο, επί της οδού Άλσους, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα. Για τη συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα του Δήμου Γλυφάδας απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στη σχετική φόρμα.

«Ο χειμώνας έφτασε – ελάτε μαζί να ετοιμαστούμε για τα χιόνια! Να είμαστε ειλικρινείς: Πόσοι πραγματικά γνωρίζουμε πώς να τοποθετούμε γρήγορα και με ασφάλεια τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητό μας, όταν μάλιστα είμαστε έξω, στο κρύο και στο χιόνι; Πόσοι γνωρίζουμε ποιες ακριβώς αλυσίδες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που οδηγούμε;

Οι απαντήσεις έρχονται, από τους πλέον ειδικούς, αυτή την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (από τις 12:00 μέχρι και τις 17:00), στο χώρο στάθμευσης έναντι του Δημαρχείου Γλυφάδας (Άλσους 15). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν, απλά πρέπει να συμπληρώσετε στην ηλεκτρονική φόρμα την σχετική εγγραφή! Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα και άμεσα θα λάβετε μήνυμα με τις λεπτομέρειες», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο
Η πρώτη πανελλήνια δράση επιμόρφωσης οδηγών για τοποθέτηση αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά στο χιόνι, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τη σχολή οδηγών «Ζήκος Αθανάσιος» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.