ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ανανέωση στα σημεία για το Suzuki Vitara

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα B-SUV της αγοράς, το Suzuki Vitara ανανεώθηκε ελαφρώς

Ανανέωση στα σημεία για το Suzuki Vitara

Δεν χωρά αμφιβολία πως το Suzuki Vitara είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μικρά SUV της ελληνικής αγοράς. Θέλοντας να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του, η Suzuki αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα μικρό facelift του best-seller της.

Ο γνώριμος, πρακτικός και αθλητικός χαρακτήρας του Vitara παραμένει και στην ανανεωμένη εκδοχή του. Εν προκειμένω όμως, η ιαπωνική φίρμα κοσμεί το Suzuki Vitara με αναθεωρημένο προφυλαχτήρα, πιο σπορτίβ μάσκα, σε γυαλιστερό, μαύρο φινίρισμα και επανασχεδιασμένες, αεροδυναμικής σχεδίασης ζάντες.

Οι υποψήφιοι πελάτες του ανανεωμένου Vitara έχουν στη διάθεση τους 10 χρωματικούς σχεδιασμούς. Από αυτούς, οι δύο είναι ολοκαίνουργιοι (Titan Dark Gray Pearl Metallic και Sphere Blue Pearl) και οι πέντε σχεδιάζονται με διχρωμία οροφής, αυξάνοντας ακόμα περισσότερα τις δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου.

Πηγαίνοντας προς το εσωτερικό, η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά τη νέα οθόνη αφής 9”, η οποία θυμίζει αρκετά εκείνη του S-Cross. To αναβαθμισμένο infotainment είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, τη στιγμή που ο οδηγός, μέσω της εφαρμογής Suzuki Connect μπορεί να έχει απομακρυσμένη πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά τους κινητήρες, η Suzuki δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα κινητήρια σύνολα της εν κυκλοφορία γενιάς. Αυτό σημαίνει πως το ανανεωμένο Vitara θα συνεχίσει να πορεύεται με τον ήπια υβριδικό (48V) 1.400άρη Boosterjet Smart των 129 ίππων. Φυσικά, στη διάθεση των καταναλωτών θα παραμείνει και η strong hybrid έκδοση με τον 1.500άρη κινητήρα των 116 ίππων.

Ανάλογα με την έκδοση, το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο είτε με 6αρι χειροκίνητο (mild hybrid) είτε με 6αρι αυτόματο (strong hybrid). Αμφότερες οι εκδόσεις θα προσφέρονται και ως τετρακίνητες, με το ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα AllGrip Select 4WD της Suzuki με τέσσερις λειτουργίες: Auto, Sport, Snow και Lock.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το μοντέλο πλέον φέρει τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης που υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιο του Ιάπωνα κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της αναβαθμισμένης τεχνολογίας Dual Sensor Brake Support II, ώστε να εντοπίζονται γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα αντικείμενα (πεζοί και ποδηλάτες). Στην ομπρέλα συστημάτων ασφαλείας απαντώνται τεχνολογίες  όπως είναι το Driver Monitoring System (DMS), το Adaptive Cruise Control, το Lane Keeping Assist και το Traffic Sign Recognition με Speed Limiter.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.