«Ανόητο όχημα» θεωρούν οι επαγγελματίες το Tesla Semi

Ένας επαγγελματίας οδηγός βαρέων οχημάτων καταρρίπτει με επιχειρήματα το μύθο του καλύτερου φορτηγού που θέλει να χτίσει o Elon Musk για το Tesla Semi

«Ανόητο όχημα» θεωρούν οι επαγγελματίες το Tesla Semi

Ο Tomas Orynski, ένας Πολωνός οδηγός φορτηγού, κάθε άλλο παρά θετική εικόνα σχημάτισε για το πολυαναμενόμενο Tesla Semi της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο εν λόγω κύριος είχε βρεθεί μαζί με αρκετούς ακόμα επαγγελματίες του είδους σε ένα «demo» που είχε προγραμματίσει η Tesla για το ηλεκτρικό φορτηγό της, προκειμένου να «ακούσει» και τη γνώμη των ανθρώπων που θα κληθούν να το οδηγήσουν.

Ο Orynski, επικεντρώθηκε σχεδόν στο σύνολο της ανάλυσής του, στη χρηστικότητα της καμπίνας. Η Tesla ισχυρίζεται ότι έχει «χτίσει» την καμπίνα, γύρω από τον οδηγό, ωστόσο ο Orynski χαρακτήρισε το σχετικό παράδειγμα ως «ατυχές».

Ξεκινώντας το σχολιασμό του στάθηκε στο πόσο χώρο σπαταλάει η κεντρικά τοποθετημένη θέση του καθίσματος. «Σε μια McLaren F1 είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργεί καλύτερα, εδώ είναι μια ανοησία. Υπάρχουν τόσοι ανεκμετάλλευτοι χώροι δεξιά και αριστερά αλλά ένα κρεβάτι δε θα βρεις πουθενά! Όσοι οδηγούν τη νύχτα πολλές φορές κρίνουν σκόπιμο να σταματήσουν για ένα γρήγορο ύπνο, ώστε να συνεχίσουν με ασφάλεια. Εδώ δε μπορούν να το κάνουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.