Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των €10.000 που το «φτιάχνεις» μόνος σου!

Η σουηδική startup Luvly θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τα IKEA των EV, καθώς προσφέρει στο κοινό ένα συναρμολογούμενο ηλεκτρικό μίνι μοντέλο στην τιμή των €10.000...

Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των €10.000 που το «φτιάχνεις» μόνος σου!

Αν τα IKEA αποφάσιζαν να κατασκευάσουν κάποια στιγμή ένα ηλεκτρικό όχημα, θα ήταν σίγουρα στη λογική της Luvly.

Θα μπορούσε δηλαδή κανείς να το αποκτήσει σε καλύτερη τιμή έναντι του ανταγωνισμού αλλά θα έπρεπε να το συναρμολογήσει μόνος του!

Όπως ίσως έχετε αντιληφθεί, το Luvly O, διαφέρει από τα υπόλοιπα EV και κυρίως τα ηλεκτρικά microcar της αγοράς καθώς δύναται ο ιδιοκτήτης του να το συναρμολογήσει μόνος του.

H πραγματική λοιπόν καινοτομία του Luvly O είναι ο τρόπος διακίνησης του. Η σουηδική εταιρεία δεν σχεδιάζει να το πουλάει ολοκληρωμένο αλλά ως κιτ που θα αποστέλλεται «πακέτο» στους αγοραστές του, σε κάθε γωνιά της Γης.

Το στρατηγικό της σχέδιο προβλέπει επίσης τη δημιουργία μικρών σταθμών συναρμολόγησης του οχήματος, από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, για όσους τυχόν δεν επιθυμούν αυτήν την έξτρα… «ταλαιπωρία». Ότι δηλαδή προσφέρει και η -επίσης σουηδική- αλυσίδα επίπλων και ειδών σπιτιού, ΙΚΕΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.