ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτό είναι το νέο Nissan Juke (βίντεο)

Το Nissan Juke ανανεώθηκε και απέκτησε ακόμα περισσότερη τεχνολογία και διαφορετικό εσωτερικό

Αυτό είναι το νέο Nissan Juke (βίντεο)

H ώρα της ανανέωσης για το Nissan Juke, το B-SUV της Nissan έφτασε, με το αυτοκίνητο να ξεκινά την εμπορική του πορεία τους επόμενους μήνες.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου από την έκδοση Acenta και πάνω, το μέγεθος της κεντρικής οθόνης έχει αυξηθεί στις 12,3”. Την ίδια στιγμή, η οθόνη έχει μια μικρή κλίση οχτώ μοιρών προς τον οδηγό, ενισχύοντας με αυτόν το τρόπο τον πρακτικό και οδηγοκεντρικό της χαρακτήρα. Το infotainment είναι αναβαθμισμένο και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Android Auto και Apple CarPlay.

Ακριβώς την ίδια διάσταση έχει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο οποίος σύμφωνα με την Nissan είναι πλήρως παραμετροποιήσιμος, επιτρέποντας στον οδηγό να βλέπει τις πληροφορίες που ο ίδιος επιθυμεί.

Οι επενδύσεις του εσωτερικού καλύπτονται πλέον σε μεγάλο βαθμό από δέρμα, γεγονός που κατά την εταιρεία προσφέρει καλύτερη αίσθηση και άγγιγμα στο τιμόνι. Έμφαση εκτός από την ποιότητα έχει δοθεί και στην εργονομία, με το ντουλαπάκι πλέον να έχει χωρητικότητα 7,8 lt, τη στιγμή που επανασχεδιασμένο είμαι και το υποβραχιόνιο.

Επιπροσθέτως, όλες οι εκδόσεις του ανανεωμένου Juke φέρουν ηλεκτρικό χειρόφρενο. Από το επίπεδο εξοπλισμού N-Conecta και πάνω όλες οι εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με μια ασύρματη βάση φόρτισης, καθώς επίσης και με θύρες USB-A και USB-C.

Αναφορικά με τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, το Lane Departure Warning έρχεται ως στάνταρ, με το Emergency Lane Keep να αποτελεί κομμάτι του προαιρετικού εξοπλισμού. Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι και η κάμερα οπισθοπορείας.

Στα τις εξωτερικής σχεδίασης, οι αλλαγές είναι σχεδόν ανεπαίσθητες (μικρές τροποποιήσεις στην μάσκα, τους προφυλακτήρες και τις νέας σχεδίασης ζάντες ελαφρού κράματος). Το κίτρινο χρώμα επιστρέφει επίσης στην χρωματική παλέτα του αυτοκινήτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίδια παρέμειναν και τα κινητήρια σύνολα. Επομένως, το παρών δίνουν τόσο ο 1.000άρης τούρμπο των 117 ίππων (δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο και αυτόματο DCT κιβώτιο) όσο και η αμιγώς υβριδική έκδοση των 145 ίππων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.