Δεν πάει ο νους σας: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να αφήνετε στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα (φώτο)

Τι κίνδυνος υπάρχει

Δεν πάει ο νους σας: Το αντικείμενο που δεν πρέπει να αφήνετε στο αυτοκίνητο όταν έχει καύσωνα (φώτο)

Γνωρίζατε πως ένα καθημερινό αντικείμενο, στο οποίο δεν πάει καν το μυαλό μας, μπορεί να προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στο αυτοκίνητό μας;

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα γυαλιά ηλίου μας, τα οποία -σε συνδυασμό με τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες- μπορούν να προκαλέσουν απρόβλεπτα ατυχήματα, τα οποία ούτε καν έχει φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Σύμφωνα με την Βρετανική Sun, η φωτογραφία αυτή δόθηκε στη δημοσιότητα από την Πυροσβεστική του Νότιγχαμσαϊρ και δείχνει τι μπορεί να συμβεί αν αφήσουμε τα γυαλιά ηλίου μέσα στο αυτοκίνητο για πολύ ώρα, ενώ έξω έχει καύσωνα.

Η εν λόγω φωτογραφία που δείχνει ένα καμένο αυτοκίνητο στη Βρετανία, το οποίο έχει… τρύπα στο τζάμι κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκειμένου να εφιστήσει την προσοχή αναφορικά με το ποια αντικείμενα δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ μέσα στα αυτοκίνητα τις μέρες που έχει καύσωνα.

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική του Νότιγχαμσαϊρ δημοσίευσε τη φωτογραφία στο Twitter γράφοντας: «Ο ήλιος ήταν δυνατός, αλλά προσέξτε γιατί μπορεί να προκαλέσει φωτιά. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από γυαλιά ηλίου που έμειναν στο ταμπλό. Κρατήστε μακριά από το φως του ηλίου, τα αντικείμενα που προκαλούν αντανάκλαση».

Πολλοί άνθρωποι έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τη ζημιά από ένα τόσο τυπικό, καθημερινό αντικείμενο, με έναν να σχολιάζει: «Δεν το ήξερα αυτό! Ευχαριστώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος άλλος έγραψε: «Καλές πληροφορίες, φαίνεται μεγάλη ζημιά. Μπράβο για την προειδοποίηση, αλλά και για το γεγονός ότι σβήσατε την φωτιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.