ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 320d

Η ανανέωση της Σειράς 3 είναι η ιδανική αφορμή για να θυμηθούμε τους λόγους που λατρεύουμε τις premium μεσαίες σπορ μπερλίνες με εξελιγμένους κινητήρες, ό,τι καύσιμο κι εάν χρησιμοποιούν

Δοκιμάζουμε τη νέα BMW 320d

Όσο κι εάν οι πωλήσεις της μεσαίας κατηγορίας -και όχι μόνο- παραδίνονται στα SUV, μια BMW 3 Series πάντα θα έχει τεράστιο ειδικό βάρος και σημασία.

Ο εδώ και 45 χρόνια στυλοβάτης των πωλήσεων της εταιρείας από το Μόναχο έχει λαμπρό παρελθόν κι ένα σήμερα που, για να το πω με δυο λόγια, αποτυπώνει το πόσο έχουν προοδεύσει τα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Η τελευταία γενιά που παρουσιάστηκε το 2018, έκανε αίσθηση με την αρτιότητά της σε κάθε επίπεδο. Και παρότι η ουσία της δεν είχε ανάγκη από καμία ανανέωση, το μάρκετινγκ έχει πλέον παγιώσει την τακτική ενός φρεσκαρίσματος στο μέσον του κύκλου ζωής κάθε μοντέλου.

Έτσι, η ανανεωμένη εκδοχή παρουσιάστηκε επίσημα τον Μάιο του 2022 μα, λόγω των καθυστερήσεων στις παραδόσεις των καινούργιων αυτοκινήτων, μόλις τώρα έφτασε στα χέρια μας μια BMW 320d.

Δύσκολα μπορείς από μόνος σου να εντοπίσεις τις εξωτερικές διαφορές χωρίς «σκονάκι», ωστόσο έχοντας μελετήσει το press kit σιγά σιγά γίνονται σαφείς. Αυτό που θα ξεχωρίσεις περισσότερο τελικά είναι τα πιο λεπτά -στάνταρ φουλ LED- φώτα, αντί τη νέα γρίλια και το εντονότερα ανάγλυφο της μάσκας και το περισσότερο μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα.

Στάνταρ είναι και το μαύρο περίγραμμα των παραθύρων ενώ πίσω υπάρχουν λιγότερα άβαφα τμήματα. Η χρωματική παλέτα έχει εμπλουτιστεί με τρεις νέες αποχρώσεις του γκρι και μια του μπλε, και οι από 17” πλέον ζάντες αλουμινίου είναι στάνταρ παντού.

Διαφορές υπάρχουν και στο πακέτο M Sport που είχε το αυτοκίνητο της δοκιμής, με νέα γρίλια και ζάντες διαμέτρου 18”. Έχει προστεθεί μάλιστα ακόμα ένα πακέτο, το M Sport Pro, που δίνει πιο γυαλιστερό φινίρισμα στα μαύρα στοιχεία του «απλού» M Sport, πιο σκούρα φώτα και αναβαθμισμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.