ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δοκιμάζουμε το Hyundai Tucson που μπαίνει στην πρίζα!

Στην πλούσια γκάμα του Tucson η έκδοση PHEV έχει το ρόλο του πιο δυνατού χαρτιού, επιδεικνύοντας κορυφαία χαρακτηριστικά σε κάθε επίπεδο…

Δοκιμάζουμε το Hyundai Tucson που μπαίνει στην πρίζα!

Το εγνωσμένης πλέον αξίας Hyundai Tucson έχει καταφέρει μέσα από την ιδιαίτερα πλούσια γκάμα του να τοποθετηθεί σε όλα τα υποσύνολα της C-SUV κατηγορίας.

Για την ακρίβεια υπάρχουν 19 διαφορετικές εκδόσεις, όλες εξηλεκτρισμένες, οι οποίες απλώνονται σε ένα εύρος τιμής περίπου €20.000. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται από όλες τις απόψεις η επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση που δοκιμάζουμε εδώ.

Αποδίδει 265 PS, είναι αποκλειστικά τετρακίνητη και διατίθεται στο πλούσιο Premium επίπεδο εξοπλισμού (από €47.290) και στο πολύ πλούσιο Distinctive (από €49.290). Αμφότερα υπόκεινται σε μηδενικό φόρο για το καθεστώς της εταιρικής χρήσης.

Εμφανισιακά η έκδοση PHEV δεν κρίθηκε απαραίτητο να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες. Η αισθητική άλλωστε όλων των Tucson είναι αρκετά δυναμική και εκφράζει τον high-tech χαρακτήρα μέσω της «Sensuous Sportiness» φιλοσοφίας και ιδιαίτερα με τα «parametric jewels» φώτα.

Χωρίς αλλαγές είναι και το εσωτερικό που παραμένει αφενός προχωρημένο και ευχάριστο σε εικόνα, αφετέρου άρτιο κατασκευαστικά. Ο διάκοσμος είναι πλούσιος ενισχύοντας την high-tech εικόνα, ενώ ο εξοπλισμός διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας, μαζί με κάποια εντυπωσιακά προαιρετικά όπως η τεράστια πανοραμική ηλιοροφή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.