ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δοκιμή: Μπορεί η Tonale να αναστήσει την Alfa Romeo;

Το νέο ιταλικό SUV δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις

Δοκιμή: Μπορεί η Tonale να αναστήσει την Alfa Romeo;

Η ολοκαίνουργια Tonale είναι το μοντέλο που η Alfa Romeo φιλοδοξεί να την οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον. Τη δοκιμάζουμε για να δούμε πόσο καλή είναι στην πραγματικότητα.

Ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στηρίξει τόσα πολλά σε ένα μόνο μοντέλο τους, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της νέας Alfa Romeo Tonale.

Το νέο ιταλικό SUV δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και άπαντες αντιλαμβάνονται ότι η εμπορική του επιτυχία έχει τεράστια σημασία για την μιλανέζικη φίρμα.

Ως ένα εξηλεκτρισμένο SUV τοποθετείται στην πιο ενδιαφέρουσα κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς, και παρότι δεν έχει καθόλου εύκολο ανταγωνισμό, δείχνει σωστά προετοιμασμένη για να πετύχει το σκοπό της. Να οδηγήσει δηλαδή την Alfa Romeo με σιγουριά στο μέλλον, ξεκινώντας από σήμερα.

Σχεδόν τρία χρόνια από τότε που το σχεδιασμένο από τον Αλέξανδρο Λιώκη πρωτότυπο της Alfa Romeo Tonale παρουσιάστηκε στο Σαλόνι της Γενεύης, τα πρώτα αυτοκίνητα της έκδοσης παραγωγής έφθασαν και στην Ελλάδα.

Είχαμε στη διάθεσή μας τη βασική έκδοση βενζίνης με τους 130 PS και το αυτόματο κιβώτιο των εφτά σχέσεων, στην εντυπωσιακή έκδοση λανσαρίσματος Edizione Speciale. Στο βίντεο που ακολουθεί εξετάζουμε αν είναι αρκετά ικανή για να πετύχει το σκοπό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.